av Stjordal1 | 23/10/2006  

Dårlig taper


Det hørtes et avsindig brak fra naboleiligheten.  Hele familien styrtet til vinduet og alle skjønte hva som hadde skjedd.  Naboen, som er Brann-tilhenger, hadde kastet ut den digre sølvblanke 32-tommeren tvers gjennom stuevinduet, og ned i Rhohodohododendronbusken.  Jeg ringte på, etter en stund hørtes subbende skritt.  Der sto han med forgrått fjes og store tomme øyne og bare stirret på meg.

- Med respekt å melde, hadde det ikke vært bedre å kaste ut heimbrentsanlegget i stedet? Samt melde seg inn i Kjernen? (Jeg måtte bare pirke litt i såret.)

På et øyeblikk endret ansiktet hans seg fra gustent gult til  Brann-rødt og han kastet seg skarrende mot meg og flekket de gule hestetennene.

Jeg rakk så vidt å berge meg i sikkerhet bak min egen entredør.  Etterhvert opphørte lyden av de hamrende knyttnevene, og han subbet inn i sin egen leilighet og lukket døra med et stille knepp.

Etter at politiet hadde hentet ham, senket roen seg pånytt over vårt hyggelige nabolag. Kun et enslig “Å hei å heiåhei å hå-ååå” hørtes fra naboblokka.  Årets artigste bykamp var over for denne gang.

Inspirasjonen er hentet fra dette innlegget av Den åndsomme rytter:

http://www.vgb.no/14443/perma/112336/

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Du hører sikkert et lignende brak i kveld når jeg river ned Åråsen stadion enten i frustrasjon eller glede…

Kampnervene ligger tykt utenpå kroppen min!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Fotball skal sannelig ikke være enkelt ;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Etter litt grubling kom jeg fram til at innlegget gjelder fotball. Et øyeblikk blandet jeg Brann med Brand, og trodde vedkommende var Ibsen-tilhenger.

Livet er enklere for oss som ikke er glad i fotball. For å vri på et herværende reklamekonsept.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#1

Lillestrøm har jo en stjernemulighet til sølvplass, så jeg forstår spenningen,ja.

Tvi Tvi (med en bismak – ettersom dette vil bli en ekstra tøff kamp for Tromsø, som jeg også ønsker et fortsatt liv i eliteserien)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#2

Nei, ikke enkelt og av og til direkte skadelig, men bra for TV-butikken, natuligvis. Naboen har allerede kommet hjem med en spitter ny 40-tommers flatlusskjerm

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#3

He he – jeg tror at alle som ikke er opptatt av fotball kokketerer litt med dette.

(Det gjelder selvsagt ikke DEG – unntak skal man ta vare på)

Tro det eller ei, jeg fikk med meg noen TV-glimt fra den siste finpussen av Peer Gynt-forberedelsene i Giza – og kunne godt tenke meg et gjensyn både med Mena House, basarene og alle de andre sterke inntrykkene Kairo har gitt meg.

Og fotballinteressen har vel kommet som et uttrykk for en høyst forklarlig Trondhjemspatriotisme. Jeg er derfor en trofast RBK-klakkør – i alle fall så lenge de vinner. Og så er det så innmari arti å bedrive litt ondsinnet silkemobbing av bergenserne, som jeg egentlig har stor sans for…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Naboen har invitert oss på pizza og heimbrent. Han er høggsikker på at Lillestrøm dummer seg ut mot Trolmsø i kveld, og tar Branns sølvplass som et faktum allerede.

Vi kan ikke gå. Vi er med i støttegruppa for fotballskadde – og de har krisemøte i kveld.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#6

Jo, jeg innrømmer gjerne at jeg ikke bare er kokett, men stolt over å ikke bry meg filla om fotball. Det vil si, nå ljuger jeg litt, i og med at jeg har gjort et poeng ut av å mislike sporten. Så derfor bryr jeg meg vel på en måte. Men det er mest fordi jeg blir overlesset av fotballnyheter gudhjelpemeg hele året, enten jeg vil eller ikke. Ellers ville jeg nok hatt et likegyldig syn på saken. Slik jeg har til f.eks. polo, som er en langt mindre profilert idrett.

PS: Skal si du har fått dreisen på photoshopen! Betagende illustrasjon.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lommebilliard er også en totalt oversett idrett, heldigvis. Vi får satse på noen fotballfrie medier noen uker rundt jul. Men da har jo Hjallis og guttan forlengst inntatt plassene.

Arti at du er så begeistret for mine photoshop-puslerier. Det ligger uendelig mye tid og omtanke bak hvert kunstverk.

(Får håpe at rettighetshaverne bak de EGENTLIGE bildene ikke leser bloggen min. Grøss.)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#9

Hjallis, ja. Har han lagt opp, eller har er han fortsatt aktiv (dette siste er forsøk på spøk, jeg er veldig begeistret for skøytesporten)?

Jeg aner hvor mye tid og tenners gnissel du legger ned i fotofiklingen. Har så vidt prøvd det sjøl, men blir alt for ofte avbrutt av mindre viktige ting som bleieskift og sjefen, så jeg har gitt opp.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Nei, Hjallis er vel i full vigør han, vil jeg anta. Han er jo ikke 90 år enda. Han burde ikke ha særlige problemer med å hamle om med den vanlige gjengen. Per Ivar Moe, Kupper’n, Roald Aas og de andre og hva de nå heter.

Jeg har inntrykk av at du har en sammensatt jobb. Sjefen min har i alle fall aldri spurt meg om hjelp til å skifte bleiene sine.

Når det gjelder dette bildetullet er det ikke mer å si enn at det er tull, og som det vil ta deg ca 10 minutter å beherske – mellom morsmelktillegg, flaskekoking og rompesmøring.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#11

Jeg innser at jeg var slepphendt med syntaksen i det forrige innlegget. Jeg vil bare presisere at det ikke er sjefen som bruker bleier. Så vidt jeg vet, i hvert fall.

Jeg antar at du tenker på de legendariske fire K’ene: Roald “Rollo” Aas, Rolf “Roffe” Falk Larsen, Knut “Kupper’n” Johannesen og Geir “Gerry” Karlstad.

…nå ser jeg at det strengt tatt bare er en K. Da tenkte jeg nok på den legendariske A’en, L’en, J’en og K’en, sikkert. Vel, nok om det.

PS: rompesmøring er også en aktivitet jeg gjerne unngår.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#12:

Jeg vil ikke si mer om skøyter. Jeg vet for lite. Jeg spiser sikkert alt for lite “vet-det”-mel, tilogmed pizzaen skal være grov nå.

Når det gjelder andre, og mer intime deltaljer, er også tiden inne for en avslutning.

Og jeg aner ikke hvor det ble av kampen mellom Bgann og GBK, heller.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#13

Da er vi enige om at vi setter et høyst betimelig punktum her. Jeg venter spent på neste innlegg og sitter med fingeren på Send-knappen (med forbehold om at det ikke er alt for fotball-relatert).

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#14

Jeg bare MÅ komme med en tilleggs-kommentar.

Jeg har fått haugevis av fakser (jeg fatter ikke hvorfor de sender meg FAKSER?) om den uskyldige tegningen på toppen. Alle påpeker at TV’en ikke er en sølvgrå 32 tommer, men tvert i mot en eldgammel reise-tv.

OK OK OK … Jeg VET at det ikke er rett bilde. Men der det noen “der ute” som tror at noe annet i innlegget er rett, da?

Hæ?!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilleg II:

Nå hørtes jeg ut som en dårlig taper:-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#15 og 16

Det er bedre med en dårlig taper enn en dårlig vinner, som bestemora mi alltid pleier å si.

Jeg lurer også på om det egentlig er rhodohodododendron på bildet?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ah, så deilig det må være å bo rett ved sidenav en Brannsupporter. Klarer meg med Narvestad i 2egt som er vifsupporter. Stjørdal, ja. Vi kommer 1.januar :D

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#17

Neida. Jeg gadd ikke å skrive alle bokstavene. Egentlig heter det

Rhodohodododendrondoh
odododenddohodododenddohodod
odenddohodododenddohodododen
ddohodododenddohodododenddoh
odododendon

- men det bli alt for langt, syns jeg.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#18:

Næh!

Velkommen til denne koselige, støyende og viltre lille pletten i guds uregjerelige hage.

Tips: Bestill et abonnement på Stjørdalens Blad nå, så kan du danne deg et lite forhåndsinntrykk:-)

Må bli deilig å bli kvitt Narvestad!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

“ler” Ja det er ikke enkelt pga en fotball!!!!

Jeg kom til å tenke på min mor som var en smule fotball gal….. Vi skjemtes når vi ble med henne på kamp “miniputt”lag hun tok jo helt av…nok om det…det jeg skulle fortelle hva en gang hun satt å så landskamp å det er så lenge siden at kaffekjelen fantes, men ikke termokanne! Hun hadde tatt med seg kaffekjelen og plassert den på gulvet litt på skrå frammover fra stolfoten… Da kampen startet å spenningen økte…. Å nr før skåring der langa hun ut høyre foten så kaffekjel for bortover gulvet….Å gruggen lå slengt utovver gulvteppet… Ja hun ble litt mobbet etter dette …Tror faktisk vi fikk termokanne i hus etterpå…for fotaball skulle hun se….

Ha en flott dag!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

He he, ja det er noe som skjer inni hodene på enkelte – meg inkludert. TOSK! brøler jeg når Solli i RBK sender en livsfarlig tversoverpasning foran eget mål. Kona skvetter og søler kaffe over hele “toppen” og jeg får kjeft….

Det kan tenkes at fotball holder liv i noen gamle skrotter verden over, og da tenker jeg ikke på 35-års gamle fotball”pensjonister”…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kjære Stjørdal1

endelig en til som liker å hetse med Bergen og Brann fans. Å si at jeg liker det er ett “understatement”. Jeg elsker det……

#3 Livet er kanskje enklere for den som ikke liker fotball, men livet er MORSOMMERE for oss som liker det.

klem :-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#23

Hei Moni. Hyggelig kommentar. Joda, jeg elsker å hate Brann. Meningsløst og hemningsløst og totalt irrasjonelt. Det er jo det som er det artige med fotball -det irrasjonelle. At man i løpet av nitti minutter holdes på pinebenken/kjærlilghetskarusellen – alt ettersom….

Og så – etter 10 minutter bare kan riste det hele av seg, og gå videre med det VIRKELIGE livet:-)

(Jeg er fullstendig klar over at for enkelte fans er fotballen den eneste dimensjonen i livet. Så langt har ikke jeg kommet, men jeg har da en RBK-caps.)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du burde ha visst bedre (hehehhe). Jeg spøkte med en brasiliansk kollega da Brasil tapte VM (tror jeg) en gang tidlig på 80-tallet. “Ikke spøk med det sa han “dette kommer til å bety regjeringsskifte”..

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det der hørtes nesten ut som meg, når det blir sendt fotball på tv`n.

Jeg hater fotball ;)

Ha en flott dag..

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#25 Sjalle

Regjeringsskifte og fotball. Fotball og regjeringsskifte. (Nå går det litt i surr her)

Altså: Bondevik!

Nei, han har jo slutta. Ååååååååh!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#26 snooopy (ble det en o for mye?)

Din kommentar står ikke til troende. Du kan ikke hate fotball med et smil, vet du. Da blir jo folk bare forvirret.

Når det er sagt, ønsker jeg at også du for en flott dag.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

;-p

Dårlig vinner, noen ?

Hovering – gloating ;-p

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#29

Joda Hansen, det finnes flusst med dårlige vinnere, og. Hvis vi skal snakkke litt alvor, så er jo serien slett ikke avgjort enda. Hvis RBK taper begge kampene og Brann vinner med 3 mål i hver kamp blir det hysteriske tilstander i Bergen. (Var det ikke sånn da?)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg har aldri forstått slike macho-greier. Ser på film hvordan man røsker overende et bord, eller feier vekk alt på en benk/hylle osv.

Det blir jo bare en masse ekstra styr? mer å rydde opp, mer å kjøpe tilbake – med andre ord “rist il egen rompe”?

Vitner om dårlig selvkontroll og – dumskap!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#28

Hehehe.. Smilet var KUN fordi det var en artig historie :)

JEG HATER FOTBALL :(

Var den klar nok??? (blunk, blunk)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#32 Snoooopy

Den er grei. Vi har altså med en EKTE og nedoversmilende kommentator her.

Klar nok. Blunck Blunck til deg åsså.(22 tullinger og en ball, liksom)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#31 Argus:

Hele denne kaste-ting-gjennom-vinduet er en uting. En opptreden som i høyeste grad vitner om mangel på selvkontroll, vitaminer og en hel masse dumskap. Det nytter ikke å skylde på at man opprinnelig kommer fra Bergen. Friele, for eksempel, han kommer jo fra Bergen. Jeg har aldri sett HAM kaste kaffebønder ut av vinduet!

Nei, sånne makkotendenser må det snart bli slutt på. (Selv om firmaet Husmorvinduet ANS sikkert gnir seg i hendene – usett under bordet)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#20

Vi har fått litt info av huseierm som ironisk nok er flyttet hit vi bor :) Har de kanskje noen nettutgave? skal søke etterpå jeg :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#35 Jada.

Det er bare å klikke seg inn på

http://www.bladet.no

Der kan du laste ned avisa i pdf-format hvis du vil. Men det aller beste er selvsagt å abbonere. (Jeg kjenner noen i avisa skjønner du. Får provisjon:-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg må bare korrigere meg selv. Jeg får ikke provisjon. Jeg prøvde å kjekkke meg.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hm. Her aner jeg at noen har samme web-daisinger:

http://www.bladet.no/...

kontra

http://www.oa.no/

Ikke at det hadde noe som helst i nærheten med saken å gjøre, slik at ingen tror det.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#38

Det ser nesten slik ut, ja. Det har sikkert noe med dissse avis-konsernene å gjøre.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#34 Kommentar fra Stjordal1

“Hele denne kaste-ting-gjennom-vinduet er en uting. En opptreden som i høyeste grad vitner om mangel på selvkontroll,…”

Hmm.. Her leste jeg “mangel på fjernkontroll”. Betyr det at jeg må kjøpe nye briller, evt. rengjøre skjermen min?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#40

Bruker du briller? For et sammentreff! Det gjør jeg også, nemlig. Av og til pusser jeg dem, og da kan jeg se mine omgivelser i et nytt lys, så å si. Det anbefales!

Når det gjelder fjernkontroll istedet for selvkontroll gleder jeg meg til at jeg kan få slik selvkontroll at jeg også kan ta styringen over ALLE apparater utelukkende ved tankens makt.

Takk for hyggelig og interessant kommentar.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Å roooosenborg, å Rooosenborg, e Trondhjems fotball lag! Å Roooosenborg, å Rooosenbooorg, tar seiern hjem i dag :D

Dårlig sportsånd på de bergenserne altså… nekte folk å komme inn på utesteder, kaste egg på Steffen Iversen, kaste TV’er, Banke opp trøndere… nei og nei! Da er det litt ekstra digg at de TAPTE :D

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#42 Enig

Derfor var det ekstra raust av Steffen i etterkant å si at det store flertallet av Brannsupportere er en flott gjeng.

Raust, smart, taktisk og helt feil:-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

God helg til deg:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#44 Jepp – NÅ tar vi helg. God helg, til deg og!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det har kommet tilbud fra Husmorvindu-fabrikanter til naboen. Alt for sent, selvfølgelig…

Han har forlengst gått over til brune huntonittplater. Det er jo bare en uke til neste Brann-RBK-kamp i Royal Leauge…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

åååjaa… foppall ja!

Det fine med fotball er at guttene får utløp for følelser og kan gråte, juble og ta på hverandre.

Dessuten holder det massene i ro. Nasjonens voksne menn er mer opptatt av kneskader og trenere enn de er av miljøvern, krig og politikk. ;-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Men vant ikke Brann nå da???

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

jo’a, men….

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

#46 #47

Gode poeng, begge. Hvis det ikke er sånn da, at de – massene – blir ENDA mer krigersk og sjåvinistiske.

Vi får håpe at utladnignene er så store og kraftige at det ikke er mer igjen etter kampslutt.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Etter at RBK også fikk bank av Helsingborg, aner det meg at man heller burde interessere seg for å samle på gamle pc-høyttalere.

Du vet disse små, går plastboksene som høres ut som musikken har blitt klemt gjennom en blikk-trakt. (Derav uttrykket “dårlig traktement?)

Jeg tror vi satser på det, ja.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Cool! That’s a clever way of looknig at it!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

LxsdWw , [url=http://ezvceuhnippj.com/]ezvceuhnippj[/url], [link=http://rivtgumxxifz.com/]rivtgumxxifz[/link], http://ouzyjgzhjplt.com/

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

cheap auto insurance 138330 viagra for woman 34112

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

buy prednisone online mcmau viagra ivfgy

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

prostate et viagra vhjtcr Cialis :-[

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

buy antibiotics zithromax 4210 acomplia diet drug purephentermine >:[[

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

State Farm Insurance- de Seguros Kristy Lopez 418601 Check Insurance Rates 0461

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

purchasing tramadol rybl Tramadol =-)))

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Auto Insurance rayg State Farm Insurance – Alan Giles >:-O

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Check Insurance Rates 7317 Auto Insurance >:P

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tramadol sck order viagra online 8786

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

cialis =-[[[ cialis znyxty

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

cialis %-] acomplia for less 6476

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

cialis levitra vs =-[[[ ultram anxiety >:DDD

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

State Farm Insurance – Brad Cutler 501 Check Insurance Rates >:-)))

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

viagra soft tabs online 90228 discount cialis %-))

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

viagra =D topamax+wellbutrin >:OO nexium 59794 priligy igearu

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

carinsurance 358 In English >:((

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

cialis levitra vs %-[ Tramadol qvsjba

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

taking ultram and lexapro together %-[ nexium 985332

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

auto insurance quotes 813 State Farm Insurance – Kelly Cloyd :-( ((

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

buy valtrex 1000 mg >:-]]] viagra online aszfu wellbutrin topamax weight loss :-( (( nexium 7168

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

car insurance bukvr auto insurance =PP

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

buy viagra 25mg 390 fioricet and cheap %-(

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00